Alleen bijknippen of een complete metamorfose. Of je nu gaat voor een trendy, klassiek of modern kapsel, wij  helpen je graag. Kom eens langs voor een behandeling, advies of kennismaking. Je bent van harte welkom.

Salon Saz is gelegen in het centrum van Zwolle. Wij werken met en zonder afspraak. En door het stoplicht buiten weet je direct of er een plek beschikbaar is. Staat het stoplicht op groen: u wordt binnen 15 min geholpen, oranje: kom binnen wij helpen u zo spoedig mogelijk. Rood: vol, u kunt wel een afspraak maken.

Het team bestaat uit Kelly, Cynthia en Chantal

KellyOver Kelly:
“Ik ben geboren in Luttenberg en sinds een paar jaar woonachtig in Zwolle. Sinds mijn 15e ben ik werkzaam in het kappersvak. Begonnen als stagiaire en gegroeid tot leidinggevende. In 2014 kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Mijn eigen kapsalon! Met veel liefde en passie run ik Salon Saz. Belangrijk voor mij is dat elke klant op zijn gemak is bij ons. Wat ik met Salon Saz hoop over te brengen is dat de deur open staat voor iedereen.”

CynthiaOver Cynthia:
“Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Al vanaf kleins af aan had ik één grote wens: kapster worden! Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Salon Saz. Ik geniet er enorm van iedereen blij te maken door aan zijn of haar wens te voldoen. Mijn doel is iedere klant, keer op keer een goed gevoel te geven. Ik hoop dat onze klanten met een enthousiast en warm gevoel terug denken aan hun bezoek aan Salon Saz.”

salon-saz-foto-chantalOver Chantal:
“Ik ben geboren in Eerbeek en sinds vele jaren woonachtig in Raalte. Ik werk al jaren als kapster en heb ontdekt dat iedere klant een eigen verhaal heeft. Elke klant is uniek en mede daardoor heb ik veel plezier op de werkvloer. Mijn drijfveer in dit vak is om elke klant die bij mij in de stoel plaatst neemt zich weer mooi te laten voelen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.