Eind november 2017 waren wij aanwezig bij de Artego Trend Confessions. Deze kappersshow presenteerde de nieuwste kleurtrends, looks, technieken en venieuwende Up Do’s voor bruiden.

Het thema van Artego Trend Confessions was ‘Palla Mascherato’, een feest gebaseerd op een gemaskerd bal met een Italiaanse twist. Het feest waarin iedereen gelijk is en er geen onderscheid gemaakt wordt.

De show werd geopend met een spetterende dans act, waarbij de nieuwe stylingslijn van Artego werd gelanceerd, genaamd ‘TOUCH’. Op de Beauty Market zijn de nieuwe kleurtrends gepresenteerd, was ‘TOUCH’ te bewonderen er werden workshops gedaan op het gebied van opsteken, visagie en fashion.

Aan het eind van de middag toonde Jeff Louis (Canada) on stage drie nieuwe ‘Flow’ looks en legde zijn technieken uit. Dyan van Staveren van L.O.K. XL, sloot de show af en toonde op het podium Up Do’s die bij bruiden gedaan kunnen worden. Dyan vertelde dat ze het cliché opsteken van het haar bij bruiden, zat begon te worden. Iedereen wilde hetzelfde! Uit die visie heeft ze 4 modellen als bruid op het podium gezet met ieder een compleet andere look.

Het was een enorm inspirerende dag en we hebben zin om met de nieuwe technieken en kleurentrends aan de slag te gaan in de salon.