Alleen bijknippen of een complete metamorfose? Of je nu gaat voor een trendy, klassiek of modern kapsel, wij helpen je graag. Kom eens langs voor een behandeling, advies of kennismaking. Je bent van harte welkom.

Salon Saz is gelegen in het centrum van Zwolle. Wij werken met én zonder afspraak. Door het stoplicht buiten weet je direct of er een plek beschikbaar is. Staat het stoplicht op groen? Dan word je binnen 15 min geholpen, bij oranje helpen wij je zo spoedig mogelijk. Als het stoplicht op rood staat zitten we de rest van de dag vol, je kunt natuurlijk wel een afspraak maken.

Ons team bestaat uit Kelly en Cynthia

KellyOver Kelly:
“Sinds mijn 15e ben ik werkzaam in het kappersvak, ik ben begonnen als stagiaire en gegroeid tot leidinggevende. In 2014 kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad: mijn eigen kapsalon! Met veel liefde en passie run ik Salon Saz. Ik vind het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons. De deur staat open voor iedereen, dat wil ik graag overbrengen in mijn salon.”

CynthiaOver Cynthia:
“Al vanaf kleins af aan heb ik één grote wens: kapster worden! Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Salon Saz. Ik geniet er enorm van om iedereen blij te maken door aan zijn of haar wens te voldoen. Mijn doel is om iedere klant, keer op keer een goed gevoel te geven. Ik hoop dat onze klanten met een enthousiast en warm gevoel terugdenken aan hun bezoek aan Salon Saz.”